Beauty Walk - Fall Edition

Τί γίνεται όταν δύο φίλες και beauty bloggers πάνε μαζί στα μαγαζιά; Quelle Catastrophe! Touch of Rouge και Beauty in Crisis, Μαίρη και Σοφία.. τί είδαμε; Τα πάντα! Τί ξεχωρίσαμε; Θα στα πούμε όλα.. μαζί και για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρακάτω post γράφει για εμάς η Σοφία!! Αν θέλεις να δεις τις δικές μου προτάσεις δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το Beauty in crisis (εδώ)..

- 5.00 Σύνταγμα;
- Τέλεια!
- Όχι 5.15! 5.00 ακριβώς!!
- ΟΚ ΟΚ, δεν αργώ, θα φέρω και φωτογραφική! Φιλάκια!
Κάπου ανάμεσα στις 5.00-5.15 λοιπόν (αργώ πάντα, τί να κάνω), βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας, με ανοιχτά μαγαζιά και όρεξη για shopping. Και δεν είναι μια τυχαία συνάντηση, είναι συνάντηση με "κακό σκοπό".. "Θα τα δούμε και θα τα δείξουμε όλα" είπα στη Μαίρη και μου απάντησε γελώντας "ε όλο και κάτι θα πάρουμε", ξέρεις, έτσι για δοκιμή, έτσι για να έχουμε να βλέπουμε κάτι στον καφέ μετά τα ψώνια! Δεν ήταν η πρώτη φορά, τα ξέρεις και εσύ, πόσες αταξίες γίνονται παρέα με την καλύτερή σου φίλη, πόσο εύκολα παρασύρει η μία την άλλη και πίστεψέ με είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δίπλα σου είναι η Μαίρη.. Και ειδικά όταν είναι η αρχή της νέας σεζόν και τα καταστήματα είναι γεμάτα νέες εκπλήξεις, νέα χρώματα, λαχταριστά κραγιόν, ονειρεμένες παλέτες και βερνίκια που σου κλέβουν την καρδιά.. Τί ξεχωρίσαμε;


Οι αποκλειστικότητες των Sephora συγκινούν κάθε beauty addict..
Η GLAMGLOW, αγαπημένη πολλών διασημοτήτων, αρχικά προοριζόταν για χρήση στα παρασκήνια επιδείξεων μόδας από τους επαγγελματίες και στα γυρίσματα ταινιών στο Χόλιγουντ. Από το 2011 είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά και έγινε μία από τις πιο hot εταιρίες στον τομέα του skincare. Η επαναστατική περιποίηση Tinglexfoliate φημίζεται για τα άμεσα αποτελέσματά της καθώς υπόσχεται άψογη επιδερμίδα σε 10 μόλις λεπτά, ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και νεανική όψη. Εγώ αυτή τη λέω μαγική μάσκα και είναι πλέον στη wishlist μου!!


Είσαι κάτω από 30 και το δέρμα σου είναι νεανικό και λαμπερό. Αλλά σίγουρα έχεις μπει στο σκεπτικό "προσέχουμε για να έχουμε" και η νέα λοσιόν StriVectin Present Perfect είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Η StriVectin, ειδικός στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, λανσάρει μία ελαφριά κρέμα που στοχεύει στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Περιβαλλοντικοί παράγοντες με το πέρασμα του χρόνου αποδυναμώνουν τη δομή των κυττάρων της επιδερμίδας και οδηγούν στις πρώτες γραμμές. Η StriVectin Present Perfect χάρη στο πολλαπλά κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της τεχνολογίας NIA-114™ ενισχύει το δέρμα και επιβραδύνει τη γήρανση. Απαραίτητη!


Η SAMPAR είναι μία γαλλική εταιρεία με έδρα το Παρίσι, που συνδυάζει μοναδικά τα καλύτερα του χθες με τα απαραίτητα του σήμερα, την αρωματοθεραπεία και την υψηλή τεχνολογία. Έχω να σου προτείνω τη μάσκα So Much to Dew Midnight Mask, μία μάσκα νύχτας που επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σου και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κοιμάσαι και η μάσκα σου δουλεύει! Ξυπνάς το πρωί, την αφαιρείς αρχικά με βαμβάκι και την αγαπημένη σου λοσιόν και συνεχίζεις κανονικά με την πρωινή σου ρουτίνα περιποίησης. Τη διαφορά την αισθάνεσαι άμεσα, αφού η μάσκα νύχτας έχει κάνει το θαύμα της και το δέρμα σου είναι απαλό, καθαρό και ενυδατωμένο.


Ένα stand στο οποίο πάντα κάνω μία στάση είναι αυτό των Bare Minerals. Αγαπώ το πολυβραβευμένο bareMinerals Original SPF 15 Foundation. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρέπει να το δεις οπωσδήποτε στην επόμενή σου βόλτα και να το έχεις υπόψη σου στην επόμενη προσφορά των Sephora στις αποκλειστικές μάρκες τους. Χαρίζει άψογο αποτέλεσμα και μπορείς να το "χτίσεις" ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έχει βελούδινη υφή, απλώνεται εύκολα με πινέλο τύπου buffing brush από Real Techniques ή το Classic Mineral Powder Brush #45 από Sephora και φυσικά το αντίστοιχο πινέλο από Bare Minerals. Ειδικά για τις μέρες που θέλεις κάτι απλό, που δίνει την αίσθηση ότι δε φοράς τίποτα και διαρκεί όλη μέρα, είναι η ιδανική επιλογή.


Από τη μάρκα Sephora δεν μπορώ να μη σου μιλήσω για τη σειρά Bath&Body που αγάπησα όλο το καλοκαίρι. Η Μαίρη μου πρότεινε το body lotion με άρωμα βανίλια, υπέροχη, ζεστή, λαχταριστή βανίλια, ό,τι πρέπει για χειμώνα. Αν θέλεις κάτι πιο ναζιάρικο και διαφορετικό σου προτείνω να δοκιμάσεις το λεμόνι! Μπορείς να συνδυάσεις την κρέμα σου με το αντίστοιχο αφρόλουτρο και άρωμα, για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο έντονο αποτέλεσμα ή να παίξεις με τα αρώματα και να κάνεις τους δικούς σου νέους συνδυασμούς. Νέο προϊόν της σειράς και η κρέμα χεριών που θέλω πολύ να δοκιμάσω. Τί καλύτερο δίπλα στο υγρό σαπούνι χεριών να έχεις την αντίστοιχη κρέμα στο μπάνιο σου!!



Προτάσεις για μακιγιάζ; Να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά!


Η Shiseido είναι νέα μεγάλη αγάπη, για την οποία σου μίλησα και εδώ. Οι παλέτες έχουν υπέροχες αποχρώσεις και βελούδινη υφή. Ήδη δοκιμάζω την ΒΕ 213 αλλά και η ΒR 214 είναι στη wishlist, αφού συνδυάζει ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Το νέο foundation της Shiseido έχει ήδη μία θέση στο νεσεσέρ της Μαίρης ενώ έχει ήδη ερωτευτεί τα κραγιόν για τα οποία θα σου πει εκείνη περισσότερα..


Dior.. Πες μου ότι δεν ερωτεύεσαι τις νέες παλέτες του οίκου με την πρώτη ματιά;! Δεν είναι μόνο τα μεταλλικά χρώματα σε αποχρώσεις του πράσινου και του μωβ αλλά και το μαγικό ανάγλυφο σχέδιο με αστέρια, που σου κλέβουν την καρδιά! Η πρόταση του οίκου είναι μεταλλικές αποχρώσεις και στα άκρα. Το γκρι-γαλάζιο βερνίκι ταιριάζει σε εσένα που ψάχνεις φθινοπωρινή απόχρωση με μία artistic πινελιά ενώ το 992 το ονειρεύομαι ήδη να συνδυάζεται με αντίστοιχο κραγιόν, άψογο δέρμα και λίγη μάσκαρα για τονισμένο βλέμμα. Εύκολο, γρήγορο και ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν. Άλλη μία πρόταση του Dior είναι το κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα στα νύχια, ένα από τα πιο αγαπημένα μου βερνίκια είναι το κλασικό, καθαρό κόκκινο στην απόχρωση 999 και πλέον μπορώ να το συνδυάζω με το αντίστοιχο κραγιόν.. αγαπώ!


Στη Chanel έχω αδυναμία και εδικά κάθε φθινόπωρο παίρνω πάντα ένα από τα συλλεκτικά βερνίκια νυχιών της, γιατί είναι πάντα πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές οι προτάσεις της. Η Gabrielle Chanel ήταν πάντα περιτριγυρισμένη από φυλαχτά και αντικείμενα με ιδιαίτερη σημασία για την ίδια που χρησιμοποιούσε τόσο για καλή τύχη όσο και για έμπνευση. Τα αντικείμενα αυτά και ο μυστηριακός χαρακτήρας τους είναι και η πηγή έμπνευσης για τη φετινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου. Πλούσιο, μαγευτικές χακί αποχρώσεις στα μάτια και στα άκρα συνδυάζονται με πιο φυσικές και λαμπερές αποχρώσεις στα χείλη. Must-have τα νέα ρουζ της Chanel με πρωτοποριακή φόρμουλα και πανέμορφες αποχρώσεις. Δικά μου αγαπημένα το 65 - Affinite και το 66 - Fantastic.


Η μάρκα που αυτή τη σεζόν με εντυπωσίασε περισσότερο ίσως από όλες είναι η YSL. Δύο καταπληκτικές συλλεκτικές παλέτες, μία πιο chic και μία πιο εκκεντρική για τις γυναίκες που τολμούν και παίζουν με το χρώμα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με στεγνό ή βρεγμένο πινελάκι για πιο έντονο αποτέλεσμα. Ήδη δοκιμάζω τη City Drive Classy και τη λατρεύω! Δεν ξέρω αν η Μαίρη επηρέασε εμένα ή εγώ τη Μαίρη, πάντως η αταξία ήταν κοινή και δύο βερνίκια στην απόχρωση 38 - Gris Underground ήρθαν μαζί μας για καφέ! Υπέροχο γκρι-γαλάζιο-μωβ, "είναι το Bikini so Teeny (άλλη μία κοινή αγάπη) στη χειμερινή του έκδοση" είπε η Μαίρη και αυτό τα λέει όλα! Επίσης το eyeliner στην φανταστική-μοναδική-ξεχωριστή μπλε απόχρωση δε μου γλιτώνει με τίποτα..


Τελευταίος πειρασμός.. Lancome και τα νέα βελούδινα L'absolu Velours με ματ αποτέλεσμα που μας πρότεινε η κοπέλα της εταιρίας. Ακριβώς όπως το περιέγραψε, με το που τα απλώνεις στα χείλη αισθάνεσαι σαν να σε χαϊδεύει βελούδο. Οπότε η ερώτηση είναι.. κόκκινο, φούξια ή μπορντώ; Ας αρχίσουμε με το κάτω δεξιά που ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν!

Έτσι είναι οι "αθώες" βόλτες, από μαγαζί σε μαγαζί, δοκιμάζεις, παίζεις, προτείνεις, ξεσηκώνεσαι και καταλήγεις με πόδια που πονάνε από το beauty walk και το πορτοφόλι σου αρκετά ελαφρύτερο, να πίνεις καφεδάκι με τη φίλη-συνένοχο στο έγκλημα και να ξεσηκώνεις με τις αγορές και τις συζητήσεις σου ακόμα και τα διπλανά τραπέζια! Υπάρχει κάτι πιο τέλειο; Αυτή δεν είναι άλλωστε και η ουσία της ομορφιάς.. που πάντα ξεκινάει από μέσα προς τα έξω να θυμάσαι ;-)

Λοιπόν τι λες? Τι αποτέλεσμα έχουν οι δικές σου άτακτες κοριτσίστικες βόλτες? Τι ξεχώρισες από τα νέα ομορφίας της σεζόν?? Ξεσήκωσέ μας, γιατί οι beauty walks συνεχίζονται...



13 comments:

  1. Ααα μα τι όμορφα που πρέπει να περάσατε!! :)
    Εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη πάμε για καφέ και μετά ξεκινάμε την εξόρμηση στα μαγαζιά χιχιχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι, περάσαμε τέλεια!! Η αλήθεια είναι πως εμείς είμαστε λιγάκι ανυπόμονες! Εξάλλου, μαζεύουμε υλικό για συζήτηση στον καφέ :-)

      Delete
  2. Μπράβο κορίτσια υπέροχα ποστ και τα δύο! H glam glow είναι στα Sephora? Να ρωτησω τιμη ή θα λιποθυμήσω? Αντε μου ανοίξατε την όρεξη και έχω μέρες να κάνω beauty shopping!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ αγαπημένη! Ναι, η glam glow είναι στις αποκλειστικότητες των Sephora! Αν δε κάνω λάθος, μη μου λιποθυμήσεις, είναι περίπου στα 50 ευρώ...ξέρω, είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή της αλλά ακούω τόσες θετικές κριτικές που δεν ξέρω αν θα αντισταθώ στο επόμενο -35% στις αποκλειστικές μάρκες! :-)

      Delete
    2. Τον αιθέρα Χρηστο, τον αιθέρα! (Μιας και παιζει ξανα το Ρετιρέ). Αν κάνει δουλειά βέβαια....

      Delete
    3. χαχαχα! Είμαι σίγουρη πως θα βλέπουν ρετιρέ ακόμη και τα εγγόνια μας! Όσο για τη glamglow, σκέψου πως στο εξωτερικό έχει 69$ και έχει γίνει πολύ αγαπητή! Αν και είμαι διατεθειμένη να διαθέσω περισσότερα χρήματα στην περιποίηση του προσώπου μου, παρά σε ένα κραγιόν, η συγκεκριμένη είναι όντως ακριβή...ειδικά όταν υπάρχουν τόσες μάσκες ομορφιάς που αγαπώ ήδη!

      Delete
  3. Πολύ όμορφο post και ωραία ιδέα! Πήγα κι εγώ σήμερα μια βόλτα στα μαγαζιά! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ Κοραλλία μου! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! <3

      Delete
  4. Dokimasa ta Lancome L'absolu velours kai ta agapisa!!!!!!!einai teleia!! :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα δεν είναι αξιολάτρευτα? Τόσο απαλά στα χείλη και με τέλεια διάρκεια! Νομίζω πως ένα φλογερό κόκκινο επιβάλλεται! :-)

      Delete
    2. to flogero kokkino arese kai se emena!!kai ena fouxia super!!

      Delete
  5. ps..to Dior 999 einai to klassiko tou kokkino kai legetai Ara red...einai to sima katate8en tou Dior! :D

    ReplyDelete
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ post, τώρα πάω να διαβάσω και της Σοφίας. Τα matte lip creams φαίνονται τέλεια - απορώ πώς δεν τα είχα προσέξει νωρίτερα. Θυμάσαι τιμή πάνω κάτω;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...